• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • butcher's shop

Resultater for

Butcher's shop - Frankrike

Frankrike
  1. MAISON CONQUET

    Frankrike

    Selskapet MAISON CONQUET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i butcher's shop, beef, veal, og pork bransjene. Det har base i Laguiole, Frankrike.

  2. O'BOUCHER

    Frankrike

    Selskapet O'BOUCHER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i butcher's shop bransjene. Det har base i Saint Brieuc, Frankrike.

  3. EPICERY

    Frankrike

    Selskapet EPICERY, er en Tjenesteyter, som opererer i Restauranter, catering og levering av mat bransjen. Det opererer også i fruit & vegetables, butcher's shop, fish shops, og cheese factories bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

  4. AGENCE COMMERCIALE RUBEL

    Frankrike

    Selskapet AGENCE COMMERCIALE RUBEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Krydder bransjen. Det opererer også i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, og butcher's shop bransjene. Det har base i Aix En Provence, Frankrike.

  5. MAISON DU BOUCHER

    Frankrike

    Selskapet MAISON DU BOUCHER, er en Detaljist, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i butcher's shop bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. MEQUIP

    Frankrike

    Selskapet MEQUIP, er en Distributør, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Slakterier - maskiner og utstyr, slicers for butcher's shops, work tables for the meat industry, og Slakterier - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Rodez, Frankrike.