• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • kjøtt og kjøttpålegg

Resultater for

Kjøtt og kjøttpålegg

FrankrikeToulouse og Midi-Pyrénées
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. FERME DE LA ROUSSE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet FERME DE LA ROUSSE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Økologisk - næringsmidler bransjen. Det opererer også i Øl, ØKOLOGISK LANDBRUK, Posteier, Øl, ØKOLOGISK LANDBRUK, og Posteier bransjene. Det har base i La Fouillade, Frankrike.

  3. BOUSQUET VIANDE

    Frankrike

    Selskapet BOUSQUET VIANDE, er en Forhandler, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Sau - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, beef, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Luc La Primaube, Frankrike.

  4. SARL GUIRAUD DISTRIBUTION

    Frankrike

    Selskapet SARL GUIRAUD DISTRIBUTION, er en Distributør, som opererer i Innmat bransjen. Det opererer også i natural entrails bransjene. Det har base i Aussillon, Frankrike.

  5. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Selskapet STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, deli meats, preserved foodstuffs, og Posteier bransjene. Det har base i Castres, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Selskapet MAISON MILHAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, deli meats, Posteier, og food ingredients for salted meats bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  2. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE ROUCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Posteier, Foie gras, Pølser og salami, Posteier, og Foie gras bransjene. Det har base i Foix, Frankrike.

  3. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Frankrike

    Selskapet GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Posteier bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Foie gras, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Foie gras, Whole block duck foie gras, og suppliers of pre-cooked meals bransjene. Det har base i Tournay, Frankrike.

  4. BOUSQUET A. SARL

    Frankrike

    Selskapet BOUSQUET A. SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Kjøttavskjær, Kjøttavskjær, wholesale meats, og machines for cutting and slicing meats bransjene. Det har base i Luc La Primaube, Frankrike.

  5. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrike

    Selskapet SA SEIGNEURIE & FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, wholesale of dressed pork products, Posteier, og fresh butchered products bransjene. Det har base i Fonsorbes, Frankrike.

  1. SAS MICOULEAU

    Frankrike

    Selskapet SAS MICOULEAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, Foie gras, Posteier, Foie gras, og suppliers of cassoulet bransjene. Det har base i Beaumont De Lomagne, Frankrike.

  2. VIANDES OCCITANES

    Frankrike

    Selskapet VIANDES OCCITANES, er en Forhandler, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Montauban, Frankrike.

  1. OBERTI

    Frankrike

    Selskapet OBERTI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Skinke, Pølser og salami, og Skinke bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  2. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS PYRENEENNES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Utstyr til nedsalting, Skinke, Utstyr til nedsalting, og mountain ham bransjene. Det har base i Ibos, Frankrike.

  3. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS DU LACAUNAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pølser og salami bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Posteier, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Posteier bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  4. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

    Frankrike

    Selskapet CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Fersk and, og Fersk and bransjene. Det har base i Montauban, Frankrike.

  5. SARL LES GORGES DE L AVEYRON

    Frankrike

    Selskapet SARL LES GORGES DE L AVEYRON, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i La Bastide-L' Évêque, Frankrike.

  6. STE DES PRODUITS D ARMAGNAC

    Frankrike

    Selskapet STE DES PRODUITS D ARMAGNAC, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Alkohol og brennevin, Posteier, Alkohol og brennevin, og Posteier bransjene. Det har base i Eauze, Frankrike.

  7. MICHEL TOULZE

    Frankrike

    Selskapet MICHEL TOULZE, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Pinsaguel, Frankrike.

  8. ALLIANCE PORCI D OC

    Frankrike

    Selskapet ALLIANCE PORCI D OC, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Ste Radegonde, Frankrike.

  1. FERME CARLES

    Frankrike

  2. SARL NORD AVEYRON PORCS

    Frankrike

  3. VIANDAGRI

    Frankrike

  4. AVEYRON BOYAUX

    Frankrike

  5. SOC D'EXPLOITATION ABATTOIRS BOULONNAIS

    Frankrike

  6. CODEVIA

    Frankrike

  7. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  8. LA DROSERA GOURMANDE

    Frankrike

    Selskapet LA DROSERA GOURMANDE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Foie gras, Firmagaver, medals, Foie gras, Firmagaver, og regional products bransjene. Det har base i Laguiole, Frankrike.

  9. SACOR

    Frankrike

    Selskapet SACOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, og salami bransjene. Det har base i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  10. MAISON CONQUET

    Frankrike

    Selskapet MAISON CONQUET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i butcher's shop, beef, veal, og pork bransjene. Det har base i Laguiole, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • Kompatibel med personvern
  • 100 % gratis