• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • cheese refining

Resultater for

Cheese refining - Import eksport

  1. PATURAGES COMTOIS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet PATURAGES COMTOIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i ØKOLOGISK LANDBRUK, French cheese exports to the USA, cheese export USA, Soft cheeses, Cooked pressed hard cheeses, cheesemaking, brie cheese, Merlemont cheese, og Tartiflette cheese bransjene. Det har base i Aboncourt-Gesincourt, Frankrike.

  2. GRECI PARMA

    Italia

    Selskapet GRECI PARMA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i cheese refining bransjene. Det har base i Parma, Italia.

  3. JEUNES AFFINEURS FROMAGERS

    Belgia

    Selskapet JEUNES AFFINEURS FROMAGERS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i cheese with truffle, cheese refining, cheese with walnuts, og regional and typical cheeses bransjene. Det har base i Beloeil, Belgia.

  4. LUIGI GUFFANTI 1876 S.R.L.

    Italia

    Selskapet LUIGI GUFFANTI 1876 S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i goats' cheeses, regional and typical cheeses, italian cheeses, og cheese refining bransjene. Det har base i Arona, Italia.

  5. COOPERATIVE FROMAGERE DES BERGERS DU LARZAC

    Frankrike

    Selskapet COOPERATIVE FROMAGERE DES BERGERS DU LARZAC, er en Multi-Category, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i organic cheese, Ewe's cheese, cheese shops, og cheese refining bransjene. Det har base i La Cavalerie, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. MASSERIA DE TURSI

    Italia

    Selskapet MASSERIA DE TURSI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i cheese refining bransjene. Det har base i Strongoli, Italia.

  2. CASEIFICIO VALD'ORCIA

    Italia

    Verified by europages badge

    The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.